About Me

My photo
sTiLL sEaRcHinG fOr MySeLF..

..



'
'
'

Monday, 18 January 2010

maSuk WAd Tue BesTt

hye..
pagi tdi jupe doc..
check2..die cakap TIBI..
so daa kne mule treatment ,makan2 ubat..tapi sebelum makan ubat2 tue..kne wat liver fuunction test n dll...
pastu kene masuk hosp TERENGGANU sampai rabu jer kot..coz nak wat test2 sebelum makan ubat..dorang wat test2 tue coz nak tengok  badan sesuai ke x tak makn ubat tue n dose ubat tue ...

okey skrg saya daa ader kat hosp..
kat lam wad..
makanan..yerk,xbezz..tasteless..huhu..makan cococrunch ag bezzz...
nasib baek duk kejap jer kat hosp..kalo x...makin sekeping r badan ku yg sekeping nie..:)

okey r..nak g jalan2 kat blog org laen nie..nak cari ilham..nak design baju..

8 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

hehe.. nak masuk ward jugak la kalau macam tuh...

fiD said...

aku pena d syakasi TB, tp alhamdulillah, naseb baek aku xde benda tue...

fiD said...

aku pena d syakasi TB, tp alhamdulillah, naseb baek aku xde benda tue...

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

dear..
jgn tggl mkn ubat..Arwah Ibu saya dulu juga mmpunyai penyakit yg sama..bukan mahu menakutkn tp ibu "pergi"krn penyakit itu..kene kuat semangat and kene ikut arahan doktor k..rajin mkn ubat..take care..

eLLa said...

zikr--> ala sihat2 nak msuk wadd plak..

fid--> alhamdulillah...

sotiya--> takziah..thanz ..xkan tinggal mkn ubat..

Mario said...

ella... ko ade kt kg ke? kn tb? ko kene ke?mmmm... semoga cpt sembuh k...

Didi Nadhirah said...

get well soon

shiori_LA said...

salam kenal ella..be strong ok....akak baru terbaca pasal blog ella nih....akak dulu pun disyakki gak tapi alhamdulillah takde apa la....tapi kena makan antibiotik yg doktor bagi ikut aturan..pastu kena check darah n buat x-ray...tapi alhamdulillah takde apa la...tapi akak takde sampai masuk ward la...