About Me

My photo
sTiLL sEaRcHinG fOr MySeLF..

..



'
'
'

Wednesday, 1 December 2010

TUtorial hijab : simple- mimple




  1. macam biase , letak kan selendang ,  sebelah pangjang , sebelah lagi of course larh pendek kan..
  2. then tarik yg sebelah pannjang , pegang pada bahagian hujung , ke arah yg same..pusing..then ltk di atas kepale
  3. then jadi larh seperti pic yg menunjukn seblh tepi n belakag tue..senang kan..
  4. then utk bhgian depan , just tarik  to the opposite side..
  5. maybe kalo nak tmbah accessories pown blh..
  6. siap!!




okay actually buat  nie coz masuk contest kt cni RADIUSITE 
coz dYAlova suggestkan suruh masuk

tpi xthu r daa tamat ke x..
coz die ckp blh hntr pic lagi
smpai 1disember pukul 10 mlm..;)
okay then..try larh yer..
mudah sahaje

12 comments:

dyalova said...

yeay ella masuk!! hehe nnti boleh try jugak style ella neh..hee~ ^^ cane nak undi eyh?

eLLa said...

hehe..actually xthu blh masuk lagi ke x..i just email my pic..

dyalova said...

oh itu lah, tapi xpe ella, dya mmg lama dah nak tnya style ella ni.hee.so lepas ni dya bole ikut style ella lah ^^ heee~ copy simpan gambar steps tu yeh?

eLLa said...

ok blh jer..try larh yer..t jadi upload pic..
;) gud luck!!

eesyaheera said...

eh, senang nye cara sha pakai shawl. hehe.

nurulfaridah said...

u cantik!! ;)

naNa.neRRa said...

nomeiiii..nk try buh reben2 jugekk :)

asfira aminuddin said...

babe, susahnya nak belit2 tu. tapi i nak simpan tips ni bila i dah berubah pakai tudung nanti ;)

eLLa said...

ee->nmpak cm complicated kan..tpi senang jer..juz tarik hujung ltk atas kepale..

miss ida-> thank;) hahaha..

nana .nerra ->aah kalo ltk lagi comeii kan..

asfira->insyaallah..xssh larh..try larh dlu..

Heidi Shafiq said...

sgt menarik.. :)

iddy said...

x de pown credit for photographer!
(~.~)grr

eLLa said...

heidi shafiq->thank u

iddy /aka dayah -> opppss..luper larh..thanz kepade iddy coz menjadi photographer ..