About Me

My photo
sTiLL sEaRcHinG fOr MySeLF..

..



'
'
'

Sunday, 31 July 2011

UGLY-2NE1









hye saye suke lagu nie..try r dengar..girls kat luar sana mesti sangat2 memahami perasaan nie kan..hee

tpi betul r aper yg lagu nie cakap..

aku xrase ader orang yang rase diri die lawa 24 hours seumur hidup...mesti ader time2 die..die rase

die xlawa..macam2 r..smpai bad mood 2-3 hari..hehehe




yup2..saye pernah rase..;)




kadang2 tgk2 org lawa kan..

mesti dalam hati ckp..

best nyer kalo dapat jadi mcm die..

bla bla bla..




korang  ingt kalo ckp 

"hey awak lawa jgk larh "

no..org mesti xcaye..100%

xkan percaya..
dlm hati mesti ckp..

"lorh saje r tue nak sedapkan hati aku"
"awak xpaham aper yg saye rase"

laen r kalo awak ckp die hodoh..
terus percaye..tnpa fikir panjang..hehe






okay aper motif aku buat entri nie..

just nak  cakap lagu nie best ker??

noooo...

ntah r aku pown xthu motif aku buat entri nie..hehe..just nak cakap..lirik lagu nie..sgt2 kena dgn aku..hee


okay daa....heee...


5 comments:

SyASyA SaNi said...

lagu ni mcm mengmbarkan perasaan saye skrg...

I always feel ugly and dan xkonfident ngn dr sendri Y___Y

eLLa said...

saya pown ;(

fiqaliqa said...

biar kita ugly atau cantik mcm princess dgn cara kita sendiri :) lagu ni mmg bez :) suke 2en1 ! hehe

eLLa said...

yup just be urself/..heeee

rara pinkmafia said...

ella slmt berpuasa.